Thursday, September 22, 2016

Rebecca Stokes'dan: Pole Dansta Omuz Kas Dengesizlikleri

Rebecca Stokes'un Las Vegas Pole Expo'da gerçekleştirdiği "Pole Dansta Omuz Kas Dengesizlikleri" sunumunun PDF'si meraklılar ya da son bir kaç senedir (nedense?) sırtı ağrıyanlar için faydalı bir eser.

Sunday, September 18, 2016

Krom Sohbetleri 2 - Ustalara saygı: Joy G. Wild

Pole Sohbetleri serisinde ikinci konuğumuz Ustalara Saygı kuşağından ve biraz da Alacakaranlık Kuşağından, yer yer tekinsiz karanlıkları, yer yer göz alıcı ve esprili fantastik renkleriyle kendi galaksisi ve kendi gezegeninden şahsına münhasır gezgin bir ruh: Joy. G. Wild...

Tuesday, September 6, 2016

Krom Sohbetleri I - Pole meleği: Özge Uraz Kum

Hani ilk okuldayken herkesin bir anket defteri olurdu, burcun nedir, en sevdiğin renk, hobilerin fobilerin gibi geyik geyik soruların yazıldığı defterler elden ele dolaşırdı. Ben de bu anket defterlerinden ve Pole Parlour'un podcast röportajlar sonrası yayınladığı soru-cevaplardan esinlenerek Pole Sohbetleri (PS) ile Türkiye'deki pole'cuları yakından tanımak ve hep birlikte ilham almak istedim. Bu insanlar kimdir, ne yapar ne eder, ne yer ne içerler? Merak ettiğiniz soruları gönderin gelecek anketler için listeye ekleyelim.