Wednesday, January 22, 2020

Bodrum'da Luna Lupus ile Pole Dans dersleri başlıyor!


Kaş'ta geçen 3 yılın ardından Bodrum'a taşınıyoruz! Yaşadığınız yerde bir pole stüdyosu olmasının ne kadar anlamlı, önemli, değerli olduğunu anlamak için stüdyosuz kalmalısınız ama tavsiye etmiyorum! Kaş'ta sevgili yetenekli çalışkan ve tatlı öğrencilerim Cennet ve Özgül olmasa delirirdim herhalde :)

Pole stüdyosu benim gibi artık içkisi kumarı pavyonu pek olmayan biri için en güzel sosyalleşme biçimi. Stüdyoya git, her yaş ve meslekten dünya tatlısı kadınlarla vakit geçir, sporunu yap, evine gel ve güzelce uyu :)

Şubat ayından itibaren de - eğer 5 kişilik bir sınıfı doldurabilirsek yeni bir başlangıç seviye Pole Dans sınıfı açıyorum. Haftada bir gün ders + bir gün antrenman yapıyoruz. Siz sormadan hemen cevap vereyim: Hayır pole'a başlamak için daha genç, daha güçlü, daha esnek, daha zayıf ya da daha başka bir şey olmanıza gerek yok. Hatta aklınızdaki ikinci soruya da cevap vereyim: Evet, vazgeçip bırakmadığınız sürece fotoğraf ve videolarda gördüğünüz şeyleri siz de yapabilirsiniz. Sadece devam etmeniz yeterli :)

Derslerimize katılmak isterseniz aşağıdaki kanallardan bana mesaj atabilirsiniz.

Çünkü hayat tepetaklak daha güzel! :)